Inspiratie voor jouw carrière

Altijd al willen weten welke bedrijven de meest inspirerende en innovatieve projecten uitvoeren?

Bekijk dan via NavingoCareer.com welke ondernemingen zich in de maritieme, offshore energiesector bevinden. In deze sector vind je namelijk grootse projecten in bijvoorbeeld scheepsbouw, offshore wind en de energietransitie.

Door de verhalen te lezen en video’s te bekijken krijg je een goed beeld van een carrière in deze avontuurlijke wereld. Voor het vijftiende achtereenvolgende jaar kun je via de digitale Navingo Career Guide als student, werkzoekende of geïnteresseerde alles vinden over deze innovatieve sector, waar bedrijven staan te springen om gemotiveerd talent.

Door het vertellen van persoonlijke verhalen en het delen van inspirerende video’s laten bedrijven via de digitale Navingo Career Guide wat zij als werkgever te bieden hebben en naar wie zij op zoek zijn.

“We zoeken mensen die het gaaf vinden om in een innovatieve omgeving te werken aan de uitdagingen rondom de energietransitie”, aldus een van de professionals aan het woord in de Navingo Career Guide. Deze uitdagingen bieden carrièremogelijkheden op elk niveau voor zowel ambitieuze starters, young professionals als experts in hun vakgebied van binnen en buiten de sector. Je vindt in elke bedrijfspresentatie in de Navingo Career Guide ook informatie over de gewenste opleidingsniveaus, carrièrefases en de openstaande functies binnen de onderneming.

De Navingo Career Guide is volledig digitaal geïntegreerd in het online Navingo Career platform: www.NavingoCareer.com.

 

Ook interessant