Tulip Oil Netherlands verkocht aan Kistos

Tulip Oil maakt bekend dat de oliemaatschappij een bindende overeenkomst tot aankoop van aandelen heeft ondertekend om dochteronderneming Tulip Oil Netherlands te verkopen aan Kistos voor een totale vergoeding van EUR 220 miljoen plus maximaal EUR 163 miljoen aan voorwaardelijke betalingen en EUR 5 miljoen warrants.

De Transactie blijft onderworpen aan de gebruikelijke opschortende voorwaarden.

Kistos is een investeringsmaatschappij, genoteerd op de AIM-markt in Londen, opgericht met als doel waarde te creëren voor haar investeerders door de acquisitie en het beheer van bedrijven of bedrijven in de energiesector. Na afronding van de transactie wordt Tulip Oil aandeelhouder van Kistos en blijft zij voor 90% aandeelhouder in Rhein Petroleum.

Ook interessant