Aanbod regionale netbeheerders

Gasunie, TenneT en Stedin leggen vandaag gezamenlijk een concreet aanbod voor Nederland neer.

Het aanbod behelst een aanpak voor een toekomstbestendige energie-infrastructuur die sterk bijdraagt om de doelstellingen naar een CO2-vrije maatschappij te halen.

Marc van der Linden, CEO Stedin: “Wijlen Hans de Boer zei tegen me: “Marc, infrastructuur structureert!”, en dit is ook zo! Infrastructuur zorgt voor groei en welvaart rond treinen, metro’s, snelwegen en denk aan telecommunicatie in deze coronatijd.”

Han Fennema, CEO Gasunie, vult aan: “We laten vandaag als netbedrijven zien dat we gezamenlijk de verantwoordelijkheid nemen door voorinvesteringen te willen doen. We doen dit voor de gebruikers, onze klanten.”

“Wij gaan dit nu gewoon realiseren om het kip en ei patroon te doorbreken. Wij kunnen niet wachten,” besluit Manon van Beek , CEO TenneT.

Ook interessant