Standaardwerk ‘Zo werkt energie in Nederland’

Energie transitie

Gisteren is het standaardwerk ‘Zo werkt energie in Nederland’ verschenen.

Het werk is een initiatief van 21 partijen in en om de energiesector onder leiding van De Argumentenfabriek. In navolging van andere standaardwerken geeft Zó werkt energie in Nederland inzicht in de werking van ons energiesysteem met heldere visualisaties, overzichtelijke schema’s en bondige teksten.

Menno Snel (Voorzitter, NOGEPA): “Om de energietransitie te realiseren zullen veel discussies nodig zijn om de juiste beslissingen te nemen voor de lange termijn. Zó werkt energie in Nederland biedt een mooi fundament om deze discussies te voeren, zodat we allemaal dezelfde feiten en kennis gebruiken. Dit standaardwerk strekt zich uit over sectoren en industrieën en is een voorbeeld van het soort partnerschap dat noodzakelijk is om onze nationale en globale klimaatdoelen van 2030 en 2050 te bereiken.”

Voor meer informatie, klik hier.

Ook interessant