Benoeming Anja Mutsaers lid RvC Gasunie

Algemeen – Benoeming

Per 1 december heeft de minister van Ministerie van Financiën (aandeelhouder van N.V. Nederlandse Gasunie) Anja Mutsaers benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Gasunie.

De benoeming vond plaats op voordracht van de Raad van Commissarissen van Gasunie. Mutsaers is lid van de management board van De Brauw Blackstone Westbroek en heeft als advocaat ruime ervaring op het gebied van de energiemarkt, transacties, reguleringsvraagstukken en corporate governance.

Pieter Duisenberg, voorzitter van de Raad van Commissarissen: “De energietransitie brengt op het vlak van regulering, corporate governance en nieuwe samenwerkingsvormen met bedrijven grote uitdagingen met zich mee. De komst van Anja Mutsaers zorgt voor verdere versterking van de Raad van Commissarissen van Gasunie op deze belangrijke vraagstukken.”

Ook interessant