Menno Snel verlaat Element

Algemeen – Benoeming

Per 1 februari zal Menno Snel als partner toetreden tot Hague Corporate Affairs.

Daarmee komt een einde aan zijn voorzitterschap van Element NL. Menno was sinds juni 2021 de eerste onafhankelijke voorzitter van eerst NOGEPA en later Element NL.

Menno Snel heeft bijgedragen aan de herpositionering van de vereniging en lancering van de Actie Agenda van Element NL. Op weg naar een CO2-neutrale toekomst blijft de sector Nederland van energie voorzien met een veilige, en verantwoorde gas- en olieproductie.

Met deze Actie Agenda wordt er ook naar de toekomst gekeken en de rol van gas en de sector  in de energietransitie. In deze agenda staan dan ook doelstellingen op het gebied van CO2-reductie, CO2-opslag, menselijk kapitaal, hergebruik/herbestemming van de bestaande infrastructuur en waterstof.

Ook interessant