Branchevereniging NLHydrogen van start!

Algemeen – Waterstof Branchevereniging

NLHydrogen is vandaag officieel gelanceerd als de nieuwe branchevereniging voor waterstof in Nederland.

Met een druk op de knop onthulden Rob Jetten van Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en directeur NLHydrogen Alice Krekt de nieuwe website en het logo van de branchevereniging: www.NLHydrogen.nl

NLHydrogen vertegenwoordigt bedrijven uit de hele waterstofketen. Er is aandacht voor zowel de afnemende sectoren als bedrijven die bij de productie en import van waterstof betrokken zijn.

Met de lancering van de branchevereniging ontstaat een professionele organisatie met diverse leden, bestuur, staf en werklocatie. Dit past bij de snelle ontwikkeling van een waterstofeconomie in Nederland. Het informele H2-Platform houdt hiermee op te bestaan.